Kangen Water – mit bedste køb

Kangen Water

På denne side vil jeg fortælle dig om mine oplevelser med Kangen Water, samt de fordele og udbytter vandet kan dig og dine kære.

Mine erfaringer startede i maj måned 2014, hvor jeg fik fornøjelsen af at prøve det hos en lokal forhandler, en dejlig kvinde som sprudler af liv og glæde over selv at have fundet Kangen Water blot 13 måneder før.

Hendes historie var en lang lidelses historie med manglende udredninger, fejlbehandlinger, gigt m.m..
Da hun så prøvede Kangen Water i 30 dage gratis, som man kan rigtig mange steder i Danmark, der så og oplevede hun en kæmpe forskel på ingen tid.
Som så mange andre oplevede hun at hendes krop blev afsyret og dermed forsvandt gigten og den oppustet følelse i maveregionen som hun havde lidt af i mange år.  Energien kom væltende tilbage til hende og i dag er hun rask og rørig. 13 måneder senere er hun vital og frisk som få, og jeg gættede hendes alder hele 10 år forkert.

Min egen historie er mere enkel.
Jeg er 43, lider (led) af forhøjet blodtryk og urinsyregigt og kaldet podegra eller Kaptajn Vom syge og var under behandling for begge dele med medicin, Allopurinol  for urinsyregigten og Enalapril Actavis 20 mg for mit forhøjede blodtryk, som var 193/127 i 2010 og som jeg har modtaget behandling for siden.

Jeg har nu drukket Kangen Water pH 9,5 siden starten af maj 2014 og er fri for at tage min medicin. Jeg har helt droppet medicinen mod urinsyregigten og jeg har skåret mit forbrug af blodtryksmedicinen ned til 1/3. Jeg tager mit blodtryk flere gange om ugen for at sikre mig, at det ikke stiger.

Jeg er ikke i tvivl om at Kangen Water har været med til at bringe mit medicinforbrug ned og jeg er så glad for at vi, som familie, besluttede os for at købe en Leveluk SD501.

Enagic-LeveLuk-SD501Platinum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *